2021-09-30

Vinterlagring av din Moped, MC og ATV

Vi  tilbyr vinterlagring av din Moped, MC og ATV til en hyggelig pris. Lagring i oppvarmede, tørre og sikre lokaler forebygger korrosjon og hindrer kondensering i bensintank, motor og gearboks forårsaket av lagring i miljøer der luftfuktigheten er høy eller der temperaturen veksler mellom varmegrader og kuldegrader. Dette sikrer at din sykkel er like fin til våren som da den ble levert til oss på høsten.

For at du skal ha størst mulig glede av din sykkel og unngå unødvendig verditap, er det svært viktig at din sykkel ikke forringes i løpet av vinteren som følge av mangelfulle lagringsrutiner.
Vi gir i tillegg 15% rabatt på deler og utstyr i forbindelse med service / oppgradering / vedlikehold mens sykkelen står vinterlagret hos oss!

I løpet av vinteren sørger vi også for at batteriet blir vedlikeholdt og vi foretar vi en funksjons og sikkerhetstester for å sikre en problemfri start på sesongen for deg.

Noe vedlikehold som for eksempel oljeskift skal utføres årlig og uavhengig av kjørt distanse.
I forbindelse med lagringen kan vi selvsagt tilby alle former for oppgradering og montering av tilbehør på din sykkel. Om du vil starte sesongen med en nypusset og glinsende sykkel kan vi også tilby poleringspakker.


Ta kontakt for nærmere opplysninger

Pris for lagring. Fra kr. 2780,-Ring, kom innom eller send oss en e-post i dag, så hjelper vi deg!

Personvern